Paki saiapäts fooliumisse ning viska see ahju. Igaüks hämmastub, kui Sa pakud neile seda!

Krõbe, aga samas pehme ja värske sai (või leib) otse ahjust on väga maitsev. Eriti, kui see on kaetud rohke juustu, küüslaugu-sibula kastmega.

Siinkohal toomegi lugejateni väga lihtsa, aga maitsva nädalavahetuse snäki retsepti. Valmistamine ise võtab minuteid ning ülejäänu teeb ära juba ahi.

Sul on vaja päts leiba/saia vastavalt eelistusele, rohelist sibulat, võid/margariini, küüslauku, juustu, teravat nuga ning ahju. See on suurepärane nädalavahetuse snäkk seltskonnale. See ei nõua palju raha, aega, kogemusi, aga samas maitseb nii Sulle, kui perele ja sõpradele.

Proovi järgi ja veendud selles ise!

Kui Sulle meeldis, mida lugesid, siis liitu meie Facebook'i fännilehega aadressil https://www.facebook.com/ajaviide.ee/ või laigi/jaga artiklit sõpradega allolevate nuppude kaudu.



Sulle võib veel meeldida...